2020-04-30 11:37:01

Upis u prvi razred osnovne škole u šk.god.2020./2021.

Poštovani roditelji djece polaznika u prvi razred u šk. god. 2020./2021.,

nastavno na najnovije preporuke MZO upućene školama i Ministarstva zdravstva upućene zavodima za javno zdravstvo obavještavamo vas da ćemo uskoro započeti sa svim planiranim aktivnostima vezanima uz upis djece u 1.razred osnovne škole. U privitku se nalaze obavijesti o nastavku planiranih aktivnosti vezanih uz upis djece u 1. razred osnovne škole te Preporuke Ministarstva zdravstva i Hrvatskog društva za školsku i sveučilišnu medicinu za njihovu organizaciju i provedbu. Pregled školske liječnice za upis u prvi razred odvijat će se u prostorijama OŠ Matije Gupca Gornja Stubica u razdoblju od 1. do 8. 7. 2020. u vremenu od 8:30-13:00h, a o točnom terminu pregleda za Vaše dijete bit ćete pravovremeno obaviješteni i dobit ćete detaljne upute i informacije. 

Obavijest o utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta od strane stručne službe škole bit će objavljena na mrežnoj stranici škole nakon donošenja uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja. O točnim terminima procjene zrelosti kod stručne službe škole, također ćete biti obaviješteni telefonskim putem. 

Za eventualna pitanja možete se obratiti pedagoginji Martini na e-mail adresu: martina.brlecic@skole.hr ili na broj mobitela 099 2455 804.


Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica