preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Vijesti

Županijska razina smotre LiDraNo

„Oni su mali, ali su veliki. Odnosno hoću reći, oni nisu tako mali, ali su dovoljno veliki da ne budu mali.” (H. Hitrec, Smogovci)

Dana 18. ožujka 2022. održala se županijska razina smotre LiDraNo, odnosno smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva. Na smotri je sudjelovalo 6 srednjih škola i 22 osnovne škole s ukupno 123 učenika i 89 mentora.


Naši su se učenici okušali u kategoriji literarnog i novinarskog stvaralaštva. Učenice Mellanie Jakšić (pod mentorstvom učiteljice Vesne Jakopović) i Jana Jambrečina (pod mentorstvom učiteljice Antonije Krstić Peć) natjecale su se u kategoriji literarnog stvaralaštva, učenica Nika Žagar (pod mentorstvom učiteljice Antonije Krstić Peć) u kategoriji samostalnog novinarskog rada, a naš školski list „Lipin pučkoškolac“ (pod mentorstvom učitelja Nevena Košca) u kategoriji školskih listova.

Učenica Jana Jambrečina je pohvaljena za svoj rad „Trenutak uspomene“ u kategoriji literarnog stvaralaštva, dok je učenica Nika Žagar predložena za državnu razinu smotre LiDraNo radom „Zagorkin list“ u kategoriji samostalnog novinarskog rada. Naš školski list „Lipin pučkoškolac“ isto je tako predložen za državnu razinu smotre.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima uz prigodnu poruku:

„Usus est optimum magister!“ (Iskustvo je najbolji učitelj!). Marko Tulije CiceronPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Antonija Krstić Peć   datum: 18. 3. 2022.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica
preskoči na navigaciju