preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

 Vrijeme u Gornjoj Stubici

GLOBE u našoj školi

 

 

Vijesti

Humanitarna akcija "Za bolesnu djecu u Bistri"

Humanitarna akcija prikupljanja donacija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra uspješno je privedena kraju. Roditelji, učenici i učitelji naše škole opet su pokazali koliko su spremni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.


U bolnici u Gornjoj Bistri nalaze se djeca s teškim kroničnim bolestima bez šansi za ozdravljenje. Zbog težine zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti biti u svojim obiteljima, već su stalni pacijenti bolnice, a većina njih je osuđena na stalni boravak u krevetu. Akciju prikupljanja donacija za pacijente bolnice provodimo već nekoliko godina u vrijeme korizme i izuzetno smo ponosni na nju. Svake se godine u nju uključuje sve više naših učenika, roditelja i učitelja, a dokaz tome su brojne kutije s donacijama koje smo prevezli u bolnicu. Akcija je trajala od početka mjeseca ožujka i prvi tjedan mjeseca travnja. Sakupljali smo namirnice i higijenske potrepštine koje su pacijentima najpotrebnije: kekse, voćne kašice, voćne sokove i sirupe, cedevitu, med, maslinovo i suncokretovo ulje, šećer, rižu, tjesteninu, čokoladu, smoki, šampone, losione za tijelo, kupke za djecu, vlažne maramice i tekuće sapune. Naši su učenici s veseljem pomagali u sortiranju i pakiranju prikupljenih donacija. Iako zbog postojećih epidemioloških mjera ni ove godine nismo mogli posjetiti bolnicu i družiti se s pacijentima i osobljem, sretni smo da smo na ovaj način mogli pomoći.

Veliko hvala svima koji ste bili dio ove naše akcije!
 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Martina Lešković   datum: 14. 4. 2022.

Koristi li http://www.os-mgupca-gornjastubica.skole.hr  kolačiće?

  • Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica  ne prikuplja osobne  podatke putem „kolačića“    i ispitanici   su obaviješteni  o istom.

 

 


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica

Sanacija oštećenja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 12. 2011.

Ukupno: 3647773
Ovaj mjesec: 2174
Ovaj tjedan: 26
Danas: 26




preskoči na navigaciju